top of page
Søk

Ayurveda i parken!


Ayurveda er naturens visdom, så hva er veI bedre enn å kunne møtes utendørs?

Jeg viderefører mine Helsesirkler for kvinner med jevnlige samlinger på

St. Hanshaugen, og holder også møter/konsultasjoner med nye og tidligere klienter.

Samlingene er åpne for alle som vil lære mer om Ayurveda, så uansett om du bare er nysgjerrig eller har konkrete spørsmål om helse, livsstil, kosthold og ernæring er du hjertelig velkommen!


Samlingene kan også være en fin anledning til å dele tanker og følelser med andre. Sammen skaper vi en trygg og åpen setting der vi gir hverandre støtte, validering og respekt.


Vi har alle lært mye av situasjonen de siste månedene, kanskje har vi kommer nærmere oss selv - blitt bedre kjent med hvem vi er når vi har hatt mer tid og rom til å søke innover og være i vårt eget selskap.

Hvordan vi responderer ulikt i slike situasjoner har vært spennende å utforske i et Ayurvedisk perspektiv, og det hadde vært hyggelig å møte deg og høre om dine opplevelser og erfaringer.


Ayurveda lærer oss mye om hvorfor og hvordan vi alle er forskjellige og reagerer ulikt på både omstendigheter og omgivelser

Gjennom bedre forståelse for din egen type/konstitusjon (kropp og sinn) kan du også lettere ta grep for å motvirke ubalanser og ta bedre vare på deg selv og helsen din.


Mitt ønske er å kunne dele og inspirere andre til å lære mer om Ayurveda og hvordan vi kan leve i harmoni med naturen og alt som omgir oss.

Jeg har en lang og variert bakgrunn fra både den moderne vestlige, og den mer tradisjonelle østlige, tilnærmingen til helse og sunnhet. For meg er det derfor viktig å bringe sammen det beste fra begge «verdener» - bygge bro og hente frem synergier fremfor å skape avstand og motstand...


Jeg planlegger å arrangere den første samlingen i midten/slutten av juni, fremdeles søndag ettermiddag (med mindre mange ønsker en annen dag/tid).

Jeg vil gjerne høre fra deg, både hvis du har innspill til tid, og ikke minst hvis du har forslag til temaer vi kan ta for oss.


Vi møtes ellers med en åpen og uformell «agenda», med felles mål om å skape en trygg, respektfull og lyttende setting.

Du trenger selvfølgelig ingen kjennskap til Ayurveda for å være med - hjertelig velkommen uansett!

E-post: merete@omayurveda.no

Comentários


Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page