Hei og velkommen til OMAyurveda!

Jeg heter Merete og så langt tilbake jeg kan huske har jeg vært opptatt av naturen, av dyr, planter, mat og de store spørsmålene i livet. 

Hvordan og hvorfor vi behandler oss selv og andre som vi gjør, og hvordan vi kan vokse  og lære av de vonde opplevelsene og utfordringene vi møter gjennom livet. 

Opplevelsen av at de viktigste verktøyene allerede finnes i oss selv og at naturen kan være vår beste venn og veileder. 

 

Viktige livserfaringer, opplevelser og en lang og variert utdannelse har gitt meg verdifull innsikt og kunnskap som jeg ønsker å dele med andre. 

 

Ønsker du råd, veiledning og motivasjon på veien mot mer balanse, helse og livsglede?

Jeg tror sterkt på verdien av å bringe sammen, skape synergier og hente fram det beste fra begge sider - moderne kunnskap og tradisjonell visdom. Min formelle utdannelse favner både vestlig medisin, ayurveda, ernæringsvitenskap, naturmedisin, yoga, psykologi og filosofi - i tillegg til markedsføring og økonomi. Østens tradisjonelle ritualer og vår vestlige, travle hverdag. 

 

Nettopp fordi vår livsstil er så mettet med gjøremål, stimuli, «skuller og burder», stress og dårlig samvittighet, ligger vår viktigste utfordring ofte i hva vi kan gi slipp på - fremfor å fylle på med mer.

Et bevisst forholdt hva vi velger å holde fast ved, hva som gjør oss godt og fremmer helse, og hva som på den annen side begrenser oss, stjeler energi og bringer oss ut av balanse (uhelse). 

 

Hvordan jeg jobber

Mitt viktigste utgangspunkt når jeg jobber med klienter er å se helheten og det unike i hver enkelt, fokusere på mennesket fremfor symptomet/problemet.

Hvordan bedre forstå åpenbare symptomer og samtidig avdekke underliggende faktorer som over tid kan ha bidratt til ubalanse og plager. 

 

Fastlåste tankemønstre, kroniske (u)vaner og manglende kontakt med egne behov er ofte den viktige årsaken til helsemessige utfordringer. Spesielt når det gjelder mer "diffuse" problemer som dårlig fordøyelse, søvnproblemer, hormonelle ubalanser, vektproblemer, manglende energi og livsgnist.

Helsemessige utfordringer som rommer både kropp, sinn og sjel. 

 

Ydmykhet og tålmodighet er fine verdier som de fleste av oss kan ha godt av å bli minnet på.

De er også viktige bidrag på veien mot å gjenopprette balanse og skape gode vaner for livet.

Finne tilbake til oss selv, våre røtter og indre verdier som gjør oss sterke, autentiske og harmoniske. 

 

Ta gjerne kontakt hvis du vil bli bedre kjent med meg: 

Ayurveda i Oslo
  • Facebook Social Ikon
  • Pinterest Sosial Ikon