top of page
Søk

Tung og slapp i vinterkulda?


Den viktigste læresetningen i Ayurveda er at «likheter forsterker og motsetninger balanserer».

Du kan balansere påvirkningen fra Kapha-dosha, som dominerer på denne tiden, gjennom å fokusere på varme, aktivitet og nye utfordringer. Unngå kald drikke, spis mer varm og lett mat, masse fiberrike grønnsaker og mindre av kjøtt og fete meieriprodukter.

Vær fysisk aktiv daglig, gjerne raske gå- eller joggeturer, eller yoga med økt intensitet - som solhilser i raskt tempo.

Finn noe som inspirer deg til nye utfordringer, og bryt etablerte mønstre og rutiner - uansett om det handler om å planlegge en reise til et nytt sted, teste ut en ny middagsoppskrift (gjerne med masse krydder) eller gå en ny vei til jobben.

Vil du lære mer om hvordan du kan finne tilbake til din individuelle balanse gjennom spesielt tilpassede råd for blant annet kosthold, yoga, egenpleie og daglige rutiner kan du også bestille tid for en Ayurvedisk konsultasjon. Les mer om konsultasjoner og rådgivning


Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page